100% Talent - The Movement

Wil jij in jouw organisatie of gemeente écht aan de slag met talentgericht werken? Vind je het tijd voor actie en het daadwerkelijk implementeren van kansen voor jongeren? Meld je dan aan voor The Movement!

The Movement is voor jou als je:

 • meer talentgericht wil werken met jongeren in jouw organisatie of gemeente.
 • wilt leren van ervaringen uit het buitenland met 100% Talent.
 • wilt investeren in The Movement en bereid bent je grenzen te verleggen (letterlijk en figuurlijk!).
 • een ambassadeursrol kunt vervullen voor 100% Talent in de organisatie waar je werkt en in staat bent veranderprocessen aan te jagen of te begeleiden.

Hoe ziet The Movement eruit?

We bieden je twee opties aan, afhankelijk van je ambities. Doe mee als 100% Talent Koploper of 100% Talent Pionier.

100% Talent Koploper

Gedurende ruim een jaar zetten we samen met jongeren stappen om hun talent te versterken. We volgen daarin het 100% Reisplan en voeren dat uit aan de hand van de krachtgerichte veranderaanpak Appreciative Inquiry. Movisie wil exclusief met maximaal vijf koplopers aan de slag.

Wat kun je van Movisie verwachten als 100% Koploper?

 • Ervaren begeleiding en intensieve samenwerking. Onze 100% Talent Experts werken met jou aan de hand van de veranderaanpak Appreciative Inquiry aan implementatie in jouw gemeente of organisatie. Met organisatieadvies, in de uitvoering en in procesbegeleiding.
 • Werkbezoek aan een 100% Talent Foyer in Australië om ideeën op te doen. Deze foyer werkt al twee jaar intensief aan de implementatie van 100% Talent. Je maakt kennis met deze Australische koplopers, ziet hun werk en neemt concrete ideeën mee naar huis die je in jouw praktijk kunt uitvoeren.
 • Profilering van je koploperspositie: we zoeken aandacht in landelijke media en verspreiden regelmatig updates via Movisie Mail en social media.

Meld je aan als Koploper!

Super! Maar we hebben weinig budget..
Daadwerkelijk met 100% Talent in je eigen organisatie aan de slag gaan vraagt om tijd, expertise en investering. Heb je onvoldoende budget? We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

100% Talent Pionier

Je gaat aan de slag om een talentgerichte beweging op gang te brengen in jouw organisatie of gemeente.

Wat kun je van Movisie verwachten als 100% Pionier?

 • Een 100% Talent Practice Event. We zoomen in op wat 100% inhoudt, voor hoeveel % jullie al talentgericht werken en hoe jullie dit percentage kunnen vergroten.
 • Een 100% Talent Workshop in je eigen organisatie of gemeente met concrete handvatten om met 100% Talent aan de slag te gaan.
 • Drie adviesgesprekken met 100% Talent Experts.
 • Deelname aan een exclusieve studiereis naar de Melbourne.

Meld je aan als Pionier!

Let’s explore! Studiereis naar Melbourne
Laat je inspireren door het Foyer in Australië dat al twee jaar werkt met 100% Talent. Reis met ons mee en ontdek op welke manier zij 100% Talent hebben ingevoerd in hun organisatie. De reis geeft je inzicht in hoe je van plan naar uitvoering kunt komen en met welke tops en flops je rekening kunt houden. Neem uit Australië concrete ideeën mee waar je je eigen praktijk mee kunt verrijken! De studiereis duurt een week en wordt begeleid door twee Talent Experts.

Meer weten?

Neem contact op met Petra van Leeuwen via p.vanleeuwen@movisie.nl of 030-7892071. Heb je wel interesse in deze aanpak, maar weet je nog niet of je hier intensief mee aan de slag wilt of kunt gaan? We bieden je graag een gratis adviesgesprek aan om samen na te gaan wat voor jouw organisatie een geschikte aanpak kan zijn. Lees meer over 100% Talent!

Meedoen?

Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.
 

Downloads
Info-The-Movement