Afscheid Anne-Marie van Bergen

Wij nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn bij de afscheidsbijeenkomst van Anne-Marie van Bergen op 31 maart 2020. In verband met de beperkte ruimte en de catering is het van belang dat je jezelf aanmeldt als je aanwezig wilt zijn.

Beste collega, oud-collega, samenwerker,

Anne-Marie van Bergen stopt op 31 maart bij Movisie en zal in de weken daarna emigreren naar het zuiden van Frankrijk. In samenspraak met Anne-Marie hebben wij een programma dat haar werkzame leven samenvat. We gaan inhoudelijk in op de thema’s die Anne-Marie en Movisie aan het hart gaan. Daarna is er gelegenheid om tijdens de borrel persoonlijk afscheid te nemen.

Het inhoudelijke programma begint om 15.00 uur en zal bestaan uit drie interactieve presentaties over eigen regie, zingeving en lot- en bondgenoten. Deze presentaties worden gegeven door:

  • Anouk Poll, Adviseur Movisie/docent Social work HAN: Anne-Marie vertelde dat 'eigen regie' de rode draad is in alles wat ze gedaan heeft, op verschillende manieren. Samen gaan we onderzoeken wat dit thema voor ons en ons werk betekent. Zij nodigt ons uit te ontdekken wat er nog meer mogelijk is; ieder op zijn eigen wijze en met zijn eigen invulling.
  • Daphne Wiersma (Hart aan het Werk) gaat met ons in gesprek over de vraag hoe jij met zin leeft en werkt. De methode is ontdekkend, verbindend, activerend. Daphne begeleidt dit vanuit het hart, met liefde voor Anne-Marie en haar gasten. 
  • Ine Spuls (ervaringsdeskundige, haar weg naar ‘gewoon’ gaat door proberen het verschil te maken voor diegenen die aan de onderkant van de rafelkanten vertoefden) en Frits Kloppert (ervaringsdeskundige, zijn weg naar aansluiting met ‘gewoon’ en ‘zichzelf’ ging via de Villa), beiden van de Stadskamer gaan in gesprek over lot- en bondgenoten: wie is nou wat, waarom en hoezo. Wat zijn Frits en Ine dan van elkaar? Samen onderzoeken we dat, met de zaal en Anne-Marie. Waarbij een leidraad is: hoe gewoon is gewoon en wat bijzonder of zelfs niet normaal?

De borrel begint rond 17.00 uur.

Cadeau? 

Wil je Anne-Marie een afscheidscadeau geven? Je doet haar het grootste plezier door geen boekenbonnen, cadeaubonnen, boeken of andere materiële voorwerpen te geven. Ze vertrekt naar Frankrijk en kan niet veel meenemen: contant geld in een envelop is daarom het meest welkom.

Vragen?

Neem contact op met Mieke van Werkhoven (m.vanwerkhoven@movisie.nl; tel. 030 - 789 21 35)

Afscheid Anne-Marie van Bergen