Aan de slag met professionele besluitvorming in je werk

Doe mee met dit leerexperiment met besluitvormingsmodellen!

Hoe maak jij als sociaal werker besluiten in je werk? Doe je dit vaak intuïtief en individueel, in overleg met je team of maak je wel eens gebruik van een besluitvormingsmodel? Movisie start een leer- en onderzoekstraject van vijf bijeenkomsten waarin we aan de slag gaan met besluitvorming. Samen met andere deelnemers en Movisie-experts experimenteer je met verschillende besluitvormingsmodellen. Zo leren we van elkaar en versterk je je eigen besluitvorming.

Let op: je kunt je helaas niet meer aanmelden, we hebben het maximum aantal deelnemers dat we in gedachten hadden bereikt.

Het doel van dit leer- en onderzoekstraject is om te leren hoe besluitvormingsmodellen het beste ingezet kunnen worden in de praktijk en welke effecten dit heeft. Meedoen draagt ook bij aan het versterken van jouw eigen besluitvorming!

Bekijk ook de handreiking 'Betere besluiten in het sociaal werk', waarin je alvast inzicht krijgt in de kenmerken van verschillende modellen van besluitvorming.

Bekijk handreiking

Startbijeenkomst op 11 maart

We komen een eerste keer samen bij de startbijeenkomst op 11 maart 2021 van 15:00 - 17:00 uur. Daarna gaan we in vijf leerbijeenkomsten die we nog gaan plannen met elkaar aan de slag.

Voor wie?

Dit leer- en onderzoekstraject is bedoeld voor sociaal werkers.