Bijeenkomst met thema ‘De jonge mantelzorger op school’

12 oktober 2017, 2 november 2017

Werk je met jonge mantelzorgers? Dan word je van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst, die door JMZ Pro, een organisatie van en voor professionals voor jonge mantelzorgers wordt georganiseerd. Theatergroep Bint heeft een voorstelling over jonge mantelzorgers ontwikkeld: ‘What if?’. Deze indrukwekkende voorstelling, die ze tijdens de bijeenkomst opvoeren, geeft weer met welke dilemma’s jonge mantelzorgers te maken hebben als het gaat om situaties op school, in sociale contacten, enzovoort.

Na de voorstelling van Bint is er ruimte voor interactieve verdieping en uitwisseling van kennis en ervaring. De bijeenkomst vindt twee keer plaats, te weten op 12 oktober bij De Enk, Enkstraat 67 in Zwolle en op 2 november bij BBS Boschveld, Zernikestraat 2 in ’s Hertogenbosch. Tijdstip 13.00 – 16.30 uur.

Werk je met en voor jonge mantelzorgers en heb je belangstelling? Geef je dan op door contact op te nemen met Dirk Dijkgraaf voor de bijeenkomst in Zwolle via d.dijkgraaf@carinova.nl of 06-22033993 en voor de bijeenkomst in ’s Hertogenbosch met Liesbeth Krouwel via l.krouwel@welzijnlelystad.nl of 06-29580611.

Lees meer informatie op www.jmzpro.nl.