Bijeenkomsten leergemeenschap Lokaal Samenwerken

10 mei 2017, 15 september 2017, 27 november 2017

Ben jij ook bezig met de verbetering van de ondersteuning aan ouderen door meer samen te werken met collega’s uit andere disciplines? Ben je op zoek naar goede voorbeelden en inspirerende ideeën? En wil je een stap verder zetten in jouw werkpraktijk? Schrijf je dan in voor de leergemeenschap Lokaal samenwerken van BeterOud.

In de leergemeenschap ga je in 3 bijeenkomsten met elkaar aan de slag. Per bijeenkomst krijg je informatie over belangrijk onderzoek, methoden en instrumenten in de ouderenzorg. Daarnaast is er ruimte om met elkaar vraagstukken te bespreken die je helpen bij het zoeken naar oplossingen en verbeteringen.

Praktische informatie

  • Voor wie: beleidsmedewerkers van gemeenten, professionals in zorg en welzijn (uitvoerenden, projectleiders en middenmanagement) én actieve ouderen die zich bezig houden met integrale samenwerking gericht op de ondersteuning van ouderen en die aan de slag willen met verbetering van die samenwerking.
  • Wanneer: de eerste bijeenkomst is op woensdag 10 mei 2017. De andere bijeenkomsten vinden plaats op vrijdag 15 september en maandag 27 november. Inloop is om 13.00 uur, start om 13.15 uur.
  • Waar: Mammoni, Mariaplaats 14 Utrecht. Routebeschrijving.
  • Kosten: deelname is gratis.
  • Aanmelden:  Wilt u hierbij zijn, stuurt u dan een mail aan e.even@movisie.nl.

Het programma van deze bijeenkomst of meer informatie over de inhoud van de volgende bijeenkomsten vind je op de website van BeterOud.