Conferenties Professionaliseren Jeugdhulp en Jeugdbescherming

19 oktober 2017, 7 november 2017, 14 november 2017, 7 december 2017

Het werkveld van jeugdhulp en jeugdbescherming is volop in beweging. De oproep om te professionaliseren klinkt alom. Maar wat vraagt dat in de praktijk van professionals, leidinggevenden en HR- en beleidsmedewerkers? Vanaf september starten de Conferenties Professionalisering in jeugdhulp en jeugdbescherming voor professionals, aanbieders en gemeenten. De conferenties vinden plaats door het hele land en deelname is gratis. We nodigen je van harte uit om deel te nemen!

Tijdens de conferenties staan actuele thema’s en de laatste ontwikkelingen rondom professionalisering in jeugdhulp en jeugdbescherming centraal. In workshops ga je er samen met collega’s mee aan de slag. Onder begeleiding van ervaren workshopleiders krijg je informatie, deel je ervaringen met collega’s uit het werkveld en bespreek je jouw vragen.

Locaties & data

De conferenties vinden plaats door het hele land. Bekijk hier wanneer we bij jou in de buurt zijn.

Meer informatie & aanmelding

Kijk voor meer informatie op de site van Professionalisering Jeugdhulp en Jeugdbescherming. Hier kun je je ook aanmelden. Deelname is gratis.

In het programma Professionalisering Jeugdhulp en Jeugdbescherming wordt door het werkveld samengewerkt om het doel van de Jeugdwet te verwezenlijken. Movisie is één van de partners.

Kennisdossier
Trefwoorden