Congres De professional centraal: thema coaching en begeleiding

Jaarlijks organiseren SBCM en Cedris het congres ‘De Professional Centraal’ voor kennisontwikkeling en ontmoeting van de professionals in sociale werkbedrijven en bij sociale ondernemingen. Op 24 januari 2019 vindt de volgende editie van dit congres plaats in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort met het thema ‘Coaching en begeleiding’.

De ochtend begint met Hans Bosselaar, onderzoeker bij de Vrije Universiteit. Hij deed onderzoek naar professionals die meer dan gemiddeld succesvol zijn in het plaatsen van mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie en stuitte daarbij op de ‘Dinges’.

Een breed aanbod aan vakinhoudelijke onderwerpen

Het thema ‘Coaching en begeleiding’ staat centraal tijdens de workshops en presentaties die je tijdens de dag kunt volgen. Een van de workshops wordt gegeven door Marjet van Houten, senior adviseur participatie en Sanneke Verweij, onderzoeker, beiden van Movisie.

Bekijk alle workshops

Voor wie?

Het congres richt zich op professionals van de sociale werkbedrijven en gemeenten (jobcoaches, casemanagers, werkadviseurs, jobcreators, werkbegeleiders opleidingscoördinatoren) en van sociale ondernemingen (werkbegeleiders/coaches).

Praktisch en aanmelden

Datum: 24 januari 2019
Tijd: van 09.30 – 16.30 uur
Locatie: Leerhotel Het Klooster in Amersfoort
Kosten: 90 euro (exclusief btw) per persoon.

Meld je nu aan