Divosa Najaarscongres 2014

27 november 2014

Druk, druk, druk!' De druk wordt voelbaar. Nog een half jaar tot 1 januari, de dag van de decentralisaties. Nu moet in elke gemeente zichtbaar worden hoe we het aanpakken. En daar hebben we het knap druk mee.

Eind november is de druk maximaal. De voorbereiding is dan toe aan de laatste ronde. Hoe werkt het sociale domein van straks? Wat doen we in wijkteams? Met welke partijen werken we samen? Hoe komen mensen met de gemeente in contact? Wat zijn de succesrecepten? En wat de vergissingen? Tegen welke problemen loop je aan en hoe los je ze op? Welke oplossingen kies je en wat voor problemen leveren die weer op? Zijn we er klaar voor?

Voor iedereen die zijn gemeente voorbereidt op de wereld van straks, is het Divosa Najaarscongres op donderdag 27 november 2014 in Zaanstad een onmisbare tussenstap. De laatste kans voor een 'reality check'. Gelegenheid om je maatregelen te toetsen, je problemen te delen en ideeën op te doen. Wat hebben we allemaal gedaan en bereikt het afgelopen jaar en wat moet er de komende weken nog gebeuren? Movisie is dit jaar één van de kennispartner bij het congres.

Voor meer informatie en aanmelden verwijzen wij u naar de website van Divosa.

Datum

27 november 2014

Locatie

Zaantheater in Zaanstad