Focusgroep dementie met wijkteammedewerkers

Praktijkverbeterprogramma Dementiezorg voor Elkaar

De leden van het sociaal (wijk)team of wijknetwerken zijn de ogen en oren van de wijk. Welke vroege signalen kunnen zij oppikken? Hoe kunnen ze dementie bespreekbaar maken? Welke informatie kunnen zij geven? En hoe kunnen zij goed samenwerken met de huisarts, mantelzorgers en vrijwilligers?

Ben jij actief bij of werkzaam in een (sociaal) wijkteam en zou je wel eens een moment van rust willen nemen om over deze vragen na te denken? In een ontspannen sfeer collega’s uit het land ontmoeten en reflecteren op het werk van collega’s uit het land? Dat bieden we vanuit het praktijkverbeterprogramma Dementiezorg voor Elkaar op maandag 24 september van 10.00 - 12.00 uur (inloop 9.30 uur), met aansluitend lunch, in Utrecht.

We hebben plaats voor maximaal 8 deelnemers. Het doel is om samen te leren. Waar loop je als wijkteammedewerker tegenaan? Wat gaat juist heel goed? Hoe leer je nieuwe dingen?

Doe je mee?
Locatie: Movisie, Catharijnesingel 47, Utrecht (zaal 5.1), op loopafstand van het station. Aanmelden kan bij Eveline Even: E.Even@Movisie.nl. De reiskosten worden vergoed.