De impact van kunst in de zorg

Sessie voor coördinatoren en activiteitenbegeleiders van aanbieders in zorg en welzijn.

Deze bijeenkomst heeft het maximale aantal deelnemers bereikt. Na aanmelden word je op een wachtlijst geplaatst. Je krijgt nader bericht wanneer er ruimte is.

Welke impact heeft kunst in zorg en welzijn? Hoe kan je culturele interventies en projecten verduurzamen? Als coördinator kunst en cultuur of activiteitenbegeleider met culturele interventies in je portefeuille ben je bekend of werk je met culturele interventies als onderdeel van het zorgproces. Maar hoe zorg je ervoor dat het niet bij tijdelijke projecten blijft, maar een continue en duurzaam onderdeel van het zorgproces wordt?

In deze sessie wisselen we ervaringen, succesfactoren en randvoorwaarden (zoals bijvoorbeeld mogelijke verdienmodellen) voor verduurzaming uit. Zo leren we van elkaar. Movisie benut deze kennis om het bestaande dossier ‘Wat werkt bij culturele interventies gericht op ouderen en positieve gezondheid’ verder te verrijken en thema’s voor verder onderzoek op te halen. Ons doel: een breed draagvlak en duurzame plek voor kunst in zorg en welzijn!

De sessie wordt verzorgd door Movisie-adviseurs Hanneke Mateman en Saskia van Grinsven.

Aanmelden

Deze bijeenkomst heeft het maximale aantal deelnemers bereikt. Na aanmelden word je op een wachtlijst geplaatst.  Je krijgt nader bericht wanneer er ruimte is.

Aanmelden kan bij Eveline Even: e.even@movisie.nl.
Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!