Informatiebijeenkomst Wat telt voor uw inwoners?

‘Wat telt’ is een nieuw instrument dat de professionals helpt om het gesprek met de inwoner aan te gaan over wat er goed en minder goed gaat en waar ondersteuningsvragen liggen. Ook geeft het gemeenten en wijkteamorganisaties inzicht in de resultaten van de ondersteuning. Wil je meer weten over ‘Wat telt’ en de ervaringen met dit instrument in de praktijk? Kom dan op 5 juni naar de informatiebijeenkomst voor gemeenten en wijkteamorganisaties!

Movisie heeft ‘Wat telt’ ontwikkeld samen met de gemeenten en wijkteams van Utrecht en Eindhoven. Op 5 juni wisselen we ervaringen uit met het monitoren van resultaten en vertellen Utrecht en Eindhoven over hoe zij ‘Wat telt’ inzetten. We bespreken hoe en waarom ‘Wat telt’ ontwikkeld is, hoe het werkt en wat het inwoners, professionals en gemeenten op kan leveren. Daarnaast vertellen we wat er nodig is om met ‘Wat telt’ aan de slag te gaan in jouw gemeente of organisatie.

De bijeenkomst vindt plaats op 5 juni van 9.30 tot 12.00 uur bij Movisie in Utrecht. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Ben je geïnteresseerd?

Meld je hieronder aan.

Instrument 'Wat telt'

‘Wat telt’ helpt professionals en inwoners om op een actieve manier het gesprek aan te gaan over de leefgebieden die belangrijk zijn voor de inwoners. En daarop aansluitend concrete doelen op te stellen voor die leefgebieden waar het minder goed gaat. Na verloop van tijd kan bekeken worden of er op deze leefgebieden vooruitgang is geboekt. Dit levert ook informatie op over de bereikte effecten van de ondersteuning en biedt aanknopingspunten om te leren.

‘Wat telt’ in het kort:

  • ‘Wat Telt’ sluit aan bij de beleving van de inwoner
  • ‘Wat telt’ helpt bij gesprekken en de ondersteuning van de cliënt of inwoner
  • ‘Wat telt’ levert informatie op over de bereikte effecten van een aanpak.

Lees meer over ‘Wat telt’ op instrumentwijzer.nl

Aanmeldformulier informatiebijeenkomst 'Wat telt' 5 juni

Wilt u meer weten over 'Wat telt' en de ervaringen met dit instrument in de praktijk? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 5 juni van 9.30-12.00 bij Movisie. Meld u via onderstaand aanmeldformulier aan.