Inspiratiebijeenkomst GGz en Mantelzorg

Zorgen voor een naaste met psychische problemen is een van de meest belastende vormen van mantelzorg. Wat doet je in jouw gemeente om deze groep mantelzorgers te ondersteunen als dat nodig is? Wil je meer weten over initiatieven of werkwijzen waarmee je mantelzorgers van mensen met psychische problemen in jouw gemeente beter kan ondersteunen? Kom dan op donderdagmiddag 31 januari 2019 naar de inspiratiebijeenkomst van Movisie over GGz & mantelzorg!

Bert Stavenuiter (directeur Ypsilon) trapt af door je meer te vertellen over wat zorgen voor een naaste met psychische problematiek betekent, ook voor het beleid van jouw gemeente. Dan start de inspiratiecarrousel met goede voorbeelden en vernieuwende instrumenten. Bijvoorbeeld over de familievertrouwenspersoon in het sociaal domein of de e-learning psycho-educatie ‘Naaste in Kracht’. Uiteraard is er voldoende ruimte om met collega beleidsadviseurs uit te wisselen en te netwerken.   

Voor wie is deze bijeenkomst?

Beleidsadviseurs van gemeenten

Aanmelden

Lijkt deze inspiratiebijeenkomst je interessant? Omcirkel 31 januari 2019 alvast in jouw agenda en meld je aan via het onderstaande formulier. De bijeenkomst is gratis maar er kan annuleringskosten in rekening worden gebracht conform de algemene leveringsvoorwaarden.

Vragen?

Mail dan met Joost de Haan, via j.dehaan@movisie.nl of bel 06-55440602.
 

 

Aanmelding Inspiratiebijeenkomst GGz en Mantelzorg 31 januari 2019