Kennisatelier: wat werkt voor bi+ inclusie?

Om de inclusie van LHBTI+ personen te bevorderen bestaan er veel interventies zoals voorlichtingslessen, campagnes en theatervoorstellingen. Maar hoe zorgen deze interventies ervoor dat niet alleen de inclusie van homoseksualiteit wordt vergroot, maar ook die van bi+? Movisie voerde een wetenschappelijke literatuurverkenning uit naar werkzame mechanismen voor bi+ inclusie. De resultaten van deze literatuurverkenning worden op donderdag 10 maart tijdens het online kennisatelier gepresenteerd.

Wat komt er aan bod?

Wat houdt bi+ precies in? Wat werkt voor bi+ inclusie? Wat kan je in de praktijk doen om jouw interventie, programma of werk bi+ inclusief te maken? Hoe gaan andere organisaties daarmee om? Allemaal vragen die aan bod komen tijdens het kennisatelier.

Centraal staat de vraag wat werkzame en niet-werkzame aanpakken zijn om inclusie te verbeteren van bi+ mensen, ofwel mensen die op meer dan één gender of geslacht vallen. Dit kennisatelier voor professionals is een coproductie van Bi+ Nederland en Movisie.

Wanneer?

Datum: donderdag 10 maart 2022
Tijd: 16:00 - 17:00 uur
Locatie: online (na het aanmelden ontvang je een link)
Kosten: gratis

Aanmelden

Interesse in deze online bijeenkomst? Schrijf je in via het onderstaande aanmeldformulier.

Online kennisatelier: wat werkt voor bi+ inclusie?’