Landelijke aftrap Week van de Sociale Technologie

24 november 2014

Met de Week van de Sociale Technologie vragen Movisie en vele partners van 24 t/m 30 november 2014 aandacht voor het toenemende belang van technologie in de sociale sector. Apps, gaming, online hulpverlening en e-learning worden namelijk steeds belangrijker voor professionals én voor cliënten. We bereiden professionals voor op een toekomst waarin digitale toepassingen onmisbaar worden. Dit jaar is het thema Welzijn Online.

Movisie trapt de week af op 24 november. Met o.a.:

  • Inspirerende talks. Bijvoorbeeld van Martijn Aslander, een veelgevraagd spreker die de ongekende mogelijkheden laat zien van de huidige netwerksamenleving en de rol van technologie daarin. Andere talks behandelen bijvoorbeeld de nieuwste inzichten in eHealth. Wat is nu echt de meerwaarde ervan voor de cliënt?
  • Informatieve workshops; bijvoorbeeld over online samenwerking binnen sociale wijkteams.
  • Business cases waarin u meedenkt over nieuwe ideeën. Wat kan Google Glass bijvoorbeeld betekenen voor sociale vraagstukken? Incentro neemt de gadget mee en gaat met u op zoek naar de mogelijkheden voor onze sector.

De themaweek vindt dit jaar plaats van 24 t/m 30 november. De landelijke aftrap, georganiseerd door Movisie, vindt plaats op 24 november in Utrecht. Kaarten zijn hier verkrijgbaar. Andere partners, waaronder Welzijn 3.0 en Coöperatie I-Kracht, organiseren die week eigen activiteiten waarvoor u zich kunt inschrijven. Meer informatie vindt u op www.weekvandesocialetechnologie.nl.

Datum

Maandag 24 november

Locatie

De Alchemist, Utrecht