Online Leerbijeenkomst: Wat zijn de gevolgen van de coronacrisis voor mensen met een LVB?

Het maximaal aantal deelnemers is bereikt (27-05-2020)

Sociaal contact in coronatijd gaat anders dan anders, ook voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Fysieke ontmoetingen zijn vaak vervangen door (beeld)bellen. Veel activiteiten zijn voor langere tijd niet doorgegaan. Geen school, werk of ontmoetingen buitenshuis zorgt voor velen dat de structuur is weggevallen. Juist voor mensen met een licht verstandelijke beperking is die structuur belangrijk. Wat zijn de gevolgen van de coronacrisis voor mensen met een LVB? Leer en deel hierover tijdens deze online leerbijeenkomst.

In de online leerbijeenkomst van 16 juni worden ervaringen van mensen met een LVB tijdens de co-ronacrisis gedeeld. In dit artikel zijn positieve voorbeelden en creatieve aanpassingen uitgelicht. In de bijeenkomst bespreken we meer praktijkvoorbeelden met iedereen die geïnteresseerd is. Hoe ervaren mensen met een LVB deze tijd? Wat zijn de ervaringen van professionals? En hoe kijken zij vooruit in de anderhalve meter samenleving? Deze vragen staan centraal. Ook is er ruimte voor het uitwisselen van eigen ervaringen.

Voor wie?

Deze gratis online leerbijeenkomst is bedoeld voor:

  • Professionals
  • Beleidsmakers
  • Vrijwilligers, die net als jij, mensen met een licht verstandelijke beperking actief mee laten doen in de buurt
  • Iedereen die graag idee├źn opdoet rond dit thema

Tijd en locatie

Dinsdag 16 juni van 14.00 uur tot 16.00 uur. De bijeenkomst vindt online plaats via Microsoft Teams.

Programma

  • Welkom en inleiding op het onderwerp door een expert van Movisie.
  • Goede voorbeelden uit de praktijk
  • Uitwisselen van ervaringen en tips.

Aanmelden

Het maximaal aantal deelnemers is bereikt. Aanmelden is daarom niet meer mogelijk. Het formulier is gesloten vanaf 27 mei 2020.

Kom je ook? Vul dan het aanmeldformulier hieronder in. Deelnemen is gratis.

Afmelden

Let op, heb je je opgegeven en kun je er onverhoopt niet bij zijn? Meld je dan uiterlijk 9 juni af door een e-mail te sturen naar evenementen@movisie.nl.