Mensen met een licht verstandelijke beperking doen mee in de buurt - Deel 3

Hoe kunnen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) beter en betekenisvol mee doen in de samenleving? Die vraag staat centraal tijdens een reeks van drie leerbijeenkomsten in 2019.

Movisie organiseert dit jaar drie bijeenkomsten met enkele goede voorbeelden en de gelegenheid met elkaar in gesprek te gaan over wat mogelijk is om de participatie van mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) te bevorderen. Beleidsmedewerkers en professionals in zorg en welzijn die de maatschappelijke participatie van mensen met LVB willen vergroten nodigen wij uit.

Verslag Deel 1

Verslag Deel 2

Voor wie

Voor beleidsmedewerkers, professionals in zorg en welzijn die betrokken is bij het bevorderen van de maatschappelijke participatie van mensen met LVB.

Tijd en locatie

Social Impact Factory, Vredenburg 40, Utrecht. Van 10:00 uur tot 13:00 uur.

Programma

  • Welkom en inleiding op het onderwerp Els Hofman (Movisie). We gaan in op de conclusies uit de vorige bijeenkomst.
  • Praktijkvoorbeeld: Deze wordt binnenkort bekend gemaakt.
  • Uitwisselen van kennis in subgroepen.
  • Plenaire terugkoppeling afsluiting.
  • Lunch & gelegenheid tot netwerken.

Aanmelden

Kom je ook naar de eerste leerbijeenkomst?  Vul dan het aanmeldformulier hieronder in. Deelnemen is gratis.

Afmelden

Let op, kun je er onverhoopt niet bij zijn?  Meld je dan minimaal een week van tevoren af door een e-mail te sturen naar trainingsbureau@movisie.nl. Doe je dit niet dan brengen we €50 administratiekosten in rekening.

 

Leren, inspireren delen

Movisie organiseert bijeenkomsten in het teken van leren, inspireren en delen. Iedere bijeenkomst staan succesvolle praktijkvoorbeelden centraal. Door middel van concrete werkvormen gaan we tijdens de bijeenkomst zelf aan de slag met nieuwe werkwijzen en methodieken. Deze bijeenkomst is de laatste uit een reeks van 3.

Aanmelding leerbijeenkomst LVB 21 november 2019