Mensen met een licht verstandelijke beperking doen mee in de buurt - Deel 3

Hoe kunnen mensen met een beperking actief zijn in de samenleving, in de wijk of stad waar zij wonen? Die vraag staat centraal tijdens de leerbijeenkomst die in het teken staat van leren, delen en inspireren op 21 november 2019.

Tijdens deze bijeenkomst zullen Pluryn, de Stichting Life Goals vertellen hoe zij dat aanpakken en met ons in gesprek gaan over wat de mogelijkheden zijn en wat de uitdagingen zijn. In dit interview lichten ze een tipje van de sluier. Ook ontmoet je deze bijeenkomst andere enthousiaste professionals, beleidsmakers en vrijwilligers, die net als jij, mensen met een licht verstandelijk beperking actief mee laat doen in wijk.

Voor wie

Voor beleidsmedewerkers, professionals in zorg en welzijn die betrokken is bij het bevorderen van de maatschappelijke participatie van mensen met LVB.

Tijd en locatie

Social Impact Factory, Vredenburg 40, Utrecht. Van 10:00 uur tot 13:00 uur.

Programma

  • Welkom en inleiding op het onderwerp Els Hofman (Movisie). We gaan in op de conclusies uit de vorige bijeenkomst.
  • Goede voorbeelden uit de praktijk: Stichting Life Coaches en zorgorganisatie Pluryn
  • Uitwisselen van kennis in subgroepen.
  • Plenaire terugkoppeling afsluiting.
  • Lunch & gelegenheid tot netwerken.

Aanmelden

Kom je ook?  Vul dan het aanmeldformulier hieronder in. Deelnemen is gratis.

Afmelden

Let op, kun je er onverhoopt niet bij zijn?  Meld je dan minimaal een week van tevoren af door een e-mail te sturen naar trainingsbureau@movisie.nl. Doe je dit niet dan brengen we €50 administratiekosten in rekening.

 

Leren, inspireren delen

Movisie organiseert bijeenkomsten in het teken van leren, inspireren en delen. Iedere bijeenkomst staan succesvolle praktijkvoorbeelden centraal. Door middel van concrete werkvormen gaan we tijdens de bijeenkomst zelf aan de slag met nieuwe werkwijzen en methodieken. Deze bijeenkomst is de laatste uit een reeks van 3.

Verslag Deel 1

Verslag Deel 2

Aanmelding leerbijeenkomst LVB 21 november 2019