Movisie met partnertent op Democratiefestival

Sprankelend en interactief programma

Een grootschalig evenement waar mensen uit het hele land, jong en oud, met elkaar in gesprek gaan en meepraten over de toekomst van Nederland. Dat is de kern van het Democratiefestival op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus 2019 op het eiland Veur Lent in de Waal bij Nijmegen. Movisie is op zaterdag 31 augustus aanwezig met een festivaltent en een sprankelend, interactief programma.

De seksbiechtstoel, een interactief debat over de energietransitie, een zeepkist waarop bezoekers hun ervaringen met democratie kunnen delen en diverse interactieve spellen, zoals het Democreatiespel. Het is een greep uit het gevarieerde programma in de festivaltent van Movisie op zaterdag 31 augustus.

Workshops en tijden Movisie-tent

Bekijk de website van Democratiefestival

Doen en beleven

Op het tweedaagse Democratiefestival is nog veel meer te beleven en te doen. Je kunt er dansen op het strand, de zweefmolen in, naar de escaperoom, met kinderen naar de kidsroom, eten en drinken en naar vele locaties met inhoudelijke programmaonderdelen van deelnemende organisaties. En genieten van artiesten, acts en inhoudelijke lezingen.

Rond 8 augustus 2019 staat het hele programmafestival met alle onderdelen online. Kijk voor meer informatie en voor gratis tickets op https://www.democratiefestival.nu/