Movisie ProfessionaliseringsProeverij

18 september 2014

Kom kosteloos een voorproefje nemen van de kennis, methoden en trainingen van Movisie voor de nieuwe sociale professional. Waarom? Het werk van professionals verandert in rap tempo. Hoe kun je daarnaar handelen en je persoonlijk sterker voelen waardoor je beter functioneert? Welke vaardigheden heb je nodig zodat jij een generalistische rol in je team of het sociale wijkteam hebt? Wat is het recept voor die nieuwe sociale professional waar de cliënt zo bij gebaat is?

Een borrel van inspiratie

Laat je inspireren tijdens de Movisie ProfessionaliseringsProeverij op donderdagmiddag 18 september door één of meerdere lezingen en workshops van adviseurs van Movisie. Proef aan de methodes en (kosteloze) trainingen die Movisie recent ontwikkeld heeft. De Movisie Proeverij is er speciaal voor jou als sociale professional, teamleider, directeur, hrm-professional, als je binnen de context van jouw organisatie op zoek bent naar een volgende stap in jouw ontwikkeling.

Laat het je smaken

Ook is er tijdens deze middag ruimte voor een persoonlijk gesprek en gaan we samen op zoek naar de antwoorden op jouw vragen. Een gevuld glas mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Weet jij nog iemand bij wie deze Movisie ProfessionaliseringsProeverij in de smaak valt, neem diegene dan gerust mee.

Programma

Het programma start om 15.00 uur. Na een gezamenlijke start kun je kiezen uit een aantal workshops, waaronder:

Daarnaast is er een informatiemarkt en wordt de middag afgesloten met een borrel.

Datum en kosten

De Movisie proeverij wordt gehouden op donderdag 18 september en is gratis. Aanmelden is verplicht!

Locatie

Movisie
Catharijnesingel 47, Utrecht

Kennisdossier
Trefwoorden