Online bijeenkomst: Transitiearena Arbeidsparticipatie en Sociaal Wijkteams

Ben jij werkzaam bij een gemeente, sociaal wijkteam en/of sociaal werkbedrijf en wil jij aan de slag met het verbeteren van de samenwerking tussen wijkaanpak en de dienstverlening gericht op werk? Doe ook in 2021 mee aan een Transitiearena Arbeidsparticipatie en Sociaal wijkteams en zet concrete stappen om het perspectief op (betaald) werk voor mensen dichterbij te brengen.

Movisie en Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid organiseren op 14 april van 10.00 uur tot 12:30 uur opnieuw een digitale bijeenkomst.  
 
Tijdens de bijeenkomst worden korte presentaties verzorgen over praktijk en aanpak. Daarna is er volop gelegenheid om met elkaar en voor je zelf acties te bedenken die in jouw werkomgeving nuttig en nodig zijn. 

Meld je aan

Twee gemeenten zullen een korte presentatie verzorgen over hun praktijk en aanpak. Daarna is er volop gelegenheid om met elkaar en voor je zelf acties te bedenken die in jouw werkomgeving nuttig en nodig zijn. 

Het programma ziet er als volgt uit:
10:00-10:15      Welkom, inleiding transitiearena en terugblik 
10:15-10:50      Twee voorbeelden uit de praktijk: Wat komen zij tegen en wat betekent dat voor jouw praktijk?
10:50-11:00      Pauze
11:00-12:15      Aan de slag in groepen (break-out-room) met eigen praktijk
12:15-12:30      Korte plenaire terugkoppeling en vooruitblik volgende keer

Heb jij interesse in deelname, meld je dan snel aan en noteer alvast de data van deze reeks transitiearena’s in je agenda:

  • 9 juni 2021
  • 29 september 2021
  • 1 december 2021

Wij zijn continu op zoek naar voorbeelden. Heb jij zelf of weet jij van een voorbeeld dat gepresenteerd kan worden tijdens een van de bijeenkomsten van de transitiearena? Laat het ons weten en mail ons naar info@inclusiefwerkt.nl