Online leersessie voor sociale professionals (26 mei)

Door de gevolgen van de maatregelen met betrekking tot het coronavirus, staan sociale professionals voor verschillende uitdagingen in hun werk. Movisie organiseert verschillende online leerbijeenkomsten. Het thema van deze bijeenkomst is 'Beroepsontwikkeling in coronatijden'.

Welke invloed heeft de coronacrisis op het sociaal werk? Hoe ontwikkelt het vak zich in deze tijden? In de online leersessie op 26 mei 2020 reflecteren we op de uitkomsten van de voorgaande sessies en kijken we naar de toekomst. Hoe ziet het cruciale beroep van de sociaal professional er dan uit? Meld je aan met onderstaand aanmeldformulier.

Vragenlijst

In de voorbereiding op de leersessie willen we inventariseren welke veranderingen jij als sociaal professional door de coronacrisis ervaart. Hiervoor hebben we een korte vragenlijst opgesteld. Vul de vragenlijst in en vertel ons in welke mate jouw werk zich nu ontwikkelt!

Vul de vragenlijst in

Meer informatie over de reeks bijeenkomsten

Aanmeldformulier

Vul het aanmeldformulier hieronder in.

Let op: heb je je aangemeld, maar kun je er toch niet bij zijn? Meld je dan af door een e-mail te sturen naar evenementen@movisie.nl.

Online leersessie voor sociale professionals (26 mei)