Online Q&A 'Armoede: wat werkt wel?' met ervaringsdeskundigen

Tijdens de Q&A met ervaringsdeskundigen op het gebied van armoede op woensdagochtend 11 oktober 2023 van 10.30 - 12.00 uur gaat Marc Mulder, senior ervaringsdeskundige armoede en schulden bij Movisie, in gesprek met Marjorie Malbons en Marcella van Vloten. Ook zij zijn ervaringsdeskundigen en zetten zich op verschillende manieren in voor de aanpak van armoede.

De Q&A vindt live plaats vanuit de studio van de HAN. Kijk vanuit huis online mee en grijp je kans om vragen te stellen aan ervaringsdeskundigen over waar jij in de praktijk mee worstelt. 

Werkzame elementen

Ook senior onderzoeker Hanneke Mateman sluit aan om te vertellen welke werkzame elementen professionals en vrijwilligers in kunnen zetten om mensen met geldzorgen en -problemen te ondersteunen. Movisie verzamelt de laatste wetenschappelijke, professionele en ervaringskennis over wat werkt bij de aanpak van armoede.

Meld je aan voor de online Q&A

Challenge Armoede beter begrijpen

De online Q&A met ervaringsdeskundigen is onderdeel van de Challenge Armoede beter begrijpen, verrijk je kennis in vijf dagen van 9 tot en met 13 oktober 2023. Wil je armoede beter begrijpen en oorzaken en gevolgen van armoede aanpakken? Schrijf je dan in voor de challenge en ontvang van 9 tot en met 13 oktober 2023 elke dag kennis en een korte opdracht in je mailbox. 

Meer informatie over de Challenge Armoede

Deze Challenge is een initiatief van Movisie in samenwerking met Week tegen Armoede (HAN), Associatie Wijkteams, Sociaal Werk Nederland, Armoedecoalitie Utrecht, Verwey-Jonker Instituut en Nederlands Jeugdinstituut (NJi). 

Logo's van de HAN, Armoedecoalitie Utrecht, het NJi, Sociaal Werk Nederland, Associatie Wijkteams en het Verwey-Jonker Instituut