Online themasessie De toekomst is genderdivers, is jouw bedrijf/organisatie er klaar voor?

Kennisweek Gender & Arbeidsmarkt

Als onderdeel van de online Kennisweek Gender & Arbeidsmarkt organiseert Doetank Peer op vrijdag 9 oktober, van 13.00 tot 15.00 uur, de themasessie De toekomst is genderdivers, is jouw bedrijf er klaar voor? De sessies zijn bedoeld voor organisaties en bedrijven die hun kennis en expertise willen vergroten op het brede spectrum van het onderwerp gender(diversiteit).

Deze themasessie organiseren we in samenwerking met Universiteit Utrecht en Rose Stories. Zo zal Miriam Wickham van de Universiteit Utrecht de sessie Rethinking binary genders: beyond gender-neutral toilets geven in het Engels. Miriam zal vanuit sociologisch oogpunt vertellen over de impact van de beperkende hokjes die we hebben bedacht voor mannen en vrouwen. Hoe kun je jouw organisatie inclusiever maken en tegelijkertijd optimaal profiteren van genderdiversiteit?

Rose Stories geeft Unconscious Bias ('onbewuste vooroordelen') trainingen in het Nederlands. Tijdens deze interactieve training leer je onbewuste vooroordelen over gender bij jezelf herkennen. Deze schadelijke vooroordelen hebben we allemaal en de gevolgen hiervan hebben invloed op zowel werk- als privévlak. Je krijgt praktische tips over hoe je onbewuste vooroordelen binnen jouw organisatie daadwerkelijk kunt veranderen. Namens de Alliantie Genderdiversiteit zullen Pauline Veenstra en René Strik je verwelkomen als hosts van deze themasessie.

Aanmelden

Meld je nu aan voor deze themasessie. Ben je nieuwsgierig naar de andere sessies tijdens de online Kennisweek Gender & Arbeidsmarkt? Bekijk dan het weekprogramma. Hier vind je ook de ochtendsessies van deze dag.

Aanmelden