Parallelle arbeidsmarkt en waardevol werk

Graag nodigen wij je uit om op donderdag 20 juni van 14:30 tot 17:00 op een centrale locatie in Utrecht verder te praten over de parallelle arbeidsmarkt en waardevol werk.

Op 8 maart organiseerde Movisie de Participatielezing ‘Een radicale ommezwaai van de arbeidsmarkt’. Tijdens deze lezing zette Ton Wilthagen van Tilburg University het concept van de parallelle arbeidsmarkt uiteen. Lees hier het verslag. De lezing en het verslag hebben veel reacties en interesse opgeleverd. Wij waren blij en verrast door de hoeveelheid mensen en organisaties die hier ideeën over hebben en hier verder over door willen praten. Wil jij ook een bijdrage leveren aan het vormgeven van dit gedachtegoed en met elkaar verkennen hoe je hier zelf of samen mee aan de slag kunt gaan? Kom dan naar de brainstormsessie ‘Parallelle arbeidsmarkt en waardevol werk’ op donderdag 20 juni!

De bijeenkomst

We willen met elkaar in gesprek en brainstormen hoe we dit concept en ideeën hieruit kunnen concretiseren en aan elkaar kunnen verbinden. Hoe kunnen we aan de slag met dit idee en het handen en voeten geven? Wat is er nodig? En wie zijn er nodig? Welk stukje van de puzzel past bij jou? Hoe kunnen we stappen zetten om daadwerkelijk te komen tot een parallelle arbeidsmarkt met waardevol en maatschappelijk nuttig werk voor iedereen, vooral voor hen die nu nog langs de zijlijn staan.

Aanmelden

Meld je aan met het aanmeldformulier hieronder. Je ontvangt een week voor aanvang nog een bevestiging met programma, locatie en routebeschrijving.

 

Aanmelden bijeenkomst 20 juni 2019