Regenboogsteden Online KennisAtelier: LHBTI-lobby en gemeenteraadsverkiezingen

Dit najaar organiseren we een nieuwe reeks Regenboogsteden Online Kennisateliers, een leerzame en inspirerende online sessie over een LHBTI-gerelateerd onderwerp. Op 9 december kun je van 16.00 tot 17.30 uur gratis deelnemen.

LHBTI-lobby en gemeenteraadsverkiezingen

Aandacht voor LHBTI-inwoners en onderwerpen binnen de gemeentelijke politiek is niet vanzelfsprekend. Lobbyen kan dan een heel handige methode zijn om LHBTI op de agenda te krijgen en te houden. Op 16 maart 2022 zijn er weer Gemeenteraadsverkiezingen. Daarom gaan we tijdens dit Kennisatelier in gesprek over hoe je lobby kunt inzetten, wanneer doe je wat, succesverhalen, tips en tricks.

Het Online Kennisatelier start stipt om 16.00 uur, vanaf 15.45 uur is er een digitale inloop. Rond 17.30 uur zal deze worden afgesloten. Deelname is gratis en er zal gebruikt worden gemaakt van Zoom.

Aanmelden en meer informatie

Vanaf nu kun je je per editie aanmelden voor deelname. Je vindt het aanmeldformulier hieronder. Op de dag van het Online Kennisatelier ontvang je van ons een e-mail met een link naar de online sessie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons team: lhbti@movisie.nl.

Aanmelden Regenboogsteden online Kennisatelier Lobby en gemeenteraadsverkiezingen, 9 december 2021