Social Art Lab ‘De maatschappelijke betekenis van kunst voor naastenliefde’

28 oktober 2014

Op dinsdagmiddag 28 oktober a.s. bent u vanaf 13.00 uur van harte welkom voor het Social Art Lab ‘De maatschappelijke betekenis van kunst voor naastenliefde’ georganiseerd door Movisie i.s.m. LCGW en Museum Catharijneconvent.

Laat u inspireren

Deze interactieve bijeenkomst biedt gemeentelijke beleidsmakers en werkers binnen het sociale domein de kans om zich te laten inspireren door innovatieve kunstenaars en social designers. Zij laten, samen met andere sociale professionals en gemeenteambtenaren, aan de hand van voorbeelden zien wat de kracht van kunst in het sociale domein kan zijn.

De drie decentralisaties - van AWBZ naar Wmo, de Participatiewet en de Jeugdwet – zorgen namelijk de komende tijd voor nieuwe, onverwachte mogelijkheden bij sociale trajecten. Een unieke kans dus om meer ruimte te creëren voor deze manier van werken in de participatie en ondersteuning van (kwetsbare) burgers.

Bekijk het programma in de onderstaande uitnodiging. Aanmelden kan via info@catharijneconvent.nl (aanmelden is verplicht en zodra het maximum aantal inschrijvingen is bereikt, sluit de inschrijving).

Datum

dinsdag 28 oktober 2014, 13.00 - 17.00 uur

Locatie

Museum Catharijneconvent
Lange Nieuwstraat 38, Utrecht

Downloads
Ik-geef-om-jou-Naastenliefde-door-de-eeuwen-heen
Social-Art-Lab-uitnodiging