Studiedag: 'Zelfregie bij wonen, werken, welzijn en zorg'

2 oktober 2014

Op 2-10-2014 wordt de nieuwe studiedag: 'Zelfregie bij wonen, werken, welzijn en zorg' van Tom de Haas Consultancy georganiseerd. Vanwege het succes van het thema; 'zelfregie en eigen kracht' in voorgaande jaren is de studiedag uitgebreid naar de domeinen; wonen, werken, welzijn en zorg. Op alle deze domeinen kunt u workshops volgen.

Waarom deze studiedag?

De ontwikkeling van zelfregie en eigen kracht is niet te stoppen. Burgers hebben behoefte aan meer invloed op hun eigen leven en op de keuzes die daarbij horen. De ontwikkeling van zelfregie en empowerment bij burgers met een ondersteuningsvraag heeft ingrijpende consequenties voor bestaande maatschappelijke organisaties. De relatie tussen hulpvrager en professional wijzigt ingrijpend. En in het verlengde daarvan die tussen professionals en hun leidinggevende. Ook hier wordt aandacht aan besteed.

Uitgelicht: Eigen regie, wie durft?

Chantal van Arensbergen verzorgt dit jaar de workshop over eigen regie van professionals en cliënten. Onder het mom ‘versterken van eigen regie is geen trucje’ onderzoeken we wat wel en niet werkt. Wat versterken van eigen regie vraagt van je houding en vaardigheden. We nemen zowel de eigen regie van professionals als die van cliënten onder de loep. Daarvoor gebruiken we het SMALL-instrument. Kijk voor meer info op www.cvana.nl.

Korting

Als u bij aanmelding de ‘Chantal van Arensbergen’ invult in onder ‘inschrijvingscode’ ontvangt u 15% korting op de toegangsprijs.

Meer informatie over deze bijeenkomst vindt u op de website van Tomdehaas-consultancy.nl.

 

Datum

2 oktober 2014

Locatie

Perron 3 Rosmalen