Theater try-out: De Mantelzorgmonologen

15 september 2016

Wat betekent het om mantelzorger te zijn? Wat brengt het je en waar loop je tegenaan? In de theaterproductie De Mantelzorgmonologen maakt u op een indringende wijze kennis met drie verschillende mantelzorgers; een jonge mantelzorger, een werkende mantelzorger en een oudere mantelzorger. We nodigen u van harte uit om deze try-out kosteloos bij te wonen!

Wat kunnen de mantelzorgmonologen voor u betekenen?

De theaterproductie De Mantelzorgmonologen kan op verschillende manieren ingezet worden:

  • Als onderdeel van een bewustwordingscampagne
  • Hulp om met inwoners en mantelzorgers in gesprek te gaan
  • Als onderdeel van deskundigheidsbevordering om zorg-professionals meer inzicht geven in hoe zij het samenspel met mantelzorgers kunnen optimaliseren
  • Als aanjager om het thema werk en mantelzorg bij bedrijven op de agenda te krijgen
  • Ter ondersteuning van beleidsontwikkeling op het gebied van mantelzorg.

Maar vooral biedt De Mantelzorgmonologen een intensieve ervaring waarbij u bijna in de huid kruipt van een mantelzorger en ervaart wat het betekent om mantelzorger te zijn. Bekijk de uitnodiging voor meer informatie.

Aanmelden

De try-out is op donderdag 15 september van 14.30 tot 17.00 uur in De Instee, Zuidsingel 45A in Amersfoort. De inloop begint vanaf 14.00 uur met koffie of thee. Na afloop is er gelegenheid om na te praten met een drankje. U kunt zich aanmelden voor de try-out door het aanmeldformulier in te vullen. Of stuur een mail naar mantelzorgmonologen@gmail.com. Vermeld dan uw naam, organisatie en functie en met hoeveel personen u komt. Er zijn 40 plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan t/m 7 september.

Downloads
uitnodiging-de-mantelzorgmonologen