UITGESTELD: Kennis- en Praktijkdagen Contracteren Sociaal Domein

Op dinsdag 7, woensdag 8 en donderdag 9 april 2020 organiseert het programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein de 3e editie van de Kennis- en Praktijkdagen 'Contracteren Sociaal Domein'.

Dit evenement is voor en door gemeenten en (zorg)aanbieders georganiseerd, met als doel de inkoop (van visievorming tot uitvoering) in het Sociaal Domein te versterken om zo samen de transformatie vorm te geven. Hierbij ligt de focus op voorbeelden uit de praktijk. Je kunt één of meer dagen bijwonen. De toegang is gratis.

Het sociaal domein en een beter maatschappelijk resultaat

Op de kennis- en Praktijkdag op 8 april verzorgt Karin Sok van Movisie samen met de gemeente Nijmegen de workshop 'Het sociaal domein en een beter maatschappelijk resultaat'. De gemeente Nijmegen maakt op basis van data en professionele kennis keuzes voor interventies in het sociaal domein. Dit doet ze onder meer door met stakeholders Maatschappelijke Business Cases (MBC’s) op te stellen. Tijdens deze workshop maak je kennis met de aanpak van Nijmegen en diverse praktijkvoorbeelden waarin MBC’s tot een gerichtere inzet en investering hebben geleid.

Lees meer en meld je aan voor één of meer dagen