Uitreiking Movisie Participatieprijs 2014

29 januari 2015

Op 29 januari 2015 wordt de derde Movisie Participatieprijs uitgereikt in het Vorstelijk complex in Utrecht.

Welk project wint de derde Participatieprijs en dus 2.500 euro? Welk van de 62 inzendingen is het succesvolle, creatieve of vernieuwende project dat het allerbest invulling geeft aan het thema: Het Nieuwe Verdelen! Wie winnen de aanmoedigingsprijzen en wie de eervolle vermelding? Naast een vakjury laat ook het publiek een project in de prijzen vallen. Ook u kunt meestemmen! Jurylid Khadija Bentaher van Diversion, de winnaar van vorig jaar, zal op 29 januari de winnaars van de Participatieprijs 2014 bekend maken.

De presentatie van de uitreiking is in handen van Daisy da Veiga en Jens van Tricht. Op het programma staat ook een prikkelend intermezzo en we gaan met elkaar in gesprek over het combineren en verdelen van taken. Bekijk de 18 genomineerde projecten en like de facebookpagina van de Participatieprijs om op de hoogte te blijven.

Iedereen aan de slag

Op donderdagochtend 29 januari organiseert Movisie op dezelfde locatie Iedereen aan de slag – Meedoen naar vermogen met workshops als Rol van de sociale firma’s in de Participatiewet, Tegenprestatie naar vermogen, Wat werkt in activering?, Gender en transitie: het nieuwe verdelen in de Participatiemaatschappij.

Programma

Zie onderstaande bijlage voor het volledige dagprogramma.

Aanmelden

U kunt zich met onderstaand aanmeldformulier aanmelden voor de uitreiking van de Movisie Participatieprijs.

Datum

29 januari 2014

Locatie

Het Vorstelijk complex, Utrecht

Downloads
Dagprogramma-29-januari-2014