WE CAN meeting voor changemakers en coalitiepartners

1 november 2014

Op 1 november, Voorafgaand aan de Week Zonder Geweld organiseert de kerncoalitie van de WE CAN-campagne een WE CAN (Young) meeting bij het Vrouwen Empowerment Centrum, Bijlmerdreef 1301, in Amsterdam. Personen en organisaties kunnen zich aan de campagne verbinden door changemaker of coalitiepartner te worden en zo laten zien dat ze achter de boodschap van WE CAN staan: geweld tegen vrouwen en ongelijkheid tussen mannen en vrouwen tegen gaan.

Voor coalitiepartners is er een speciale meeting van 11.30 tot 13.30 uur, changemakers zijn welkom vanaf 13.30 uur. De meeting duurt tot 16.30 uur. Deelnemers kunnen kennismaken met andere changemakers en coalitiepartners, zowel van WE CAN als van WE CAN Young, de campagne die zich richt op de seksuele en relationele weerbaarheid van jongeren. Ook gaan de deelnemers aan de slag met acties die ze kunnen uitvoeren tijdens de jaarlijkse Week Zonder Geweld (25 nov. t/m 1 dec.). Er worden drie workshops georganiseerd: een workshop 'Social media', een workshop 'Blog schrijven' en de workshop 'Van idee naar plan'.

WE CAN bestaat in Nederland ruim vijf jaar en organiseert een dergelijke meeting ieder jaar. De campagne heeft inmiddels ruim 4700 changemakers en 186 coalitiepartners. Movisie is één van de kerncoalitiepartners van WE CAN, naast Rutgers WPF, Atria, Federatie Opvang, Comensha, NJi en de FNV Vrouwenbond. Lees meer over de campagne en de meeting op 1 november op de website van WE CAN. Meer informatie over WE CAN Young leest u op www.wecanyoung.nl.

Datum

1 november 2014

Locatie

Vrouwen Empowerment Centrum, Amsterdam