We doen het samen!

Hét festival voor burgerinitiatieven

Zin in een dag vol inspiratie, nieuwe kennismakingen en interessante workshops om jouw burgerinitiatief, project of idee een boost te geven? Kom, dan doen we het samen!

Door het zichtbaar maken van initiatieven van actieve bewoners, kunnen we elkaar inspireren en aanmoedigen om samen te werken aan een nieuwe samenleving. Tijdens het We doen het samen! Festival willen alle partners actief burgerschap stimuleren en het succes van vele lokale initiatieven in héél Nederland laten zien en vieren.

Programma

Het We Doen het samen! Festival betekent gezelligheid, praktische tips, inzichten en financiële mogelijkheden voor je project of initiatief. Met workshops van ondere andere Movisie-expert Willem-Jan de Gast, Het Buurtplein, De Academie van de Straat, het DOENLab en natuurlijk de uitreiking van Kern met Pit en Donatie op Locatie. Bekijk het programma.

Tickets

Een kaartje voor het festival kost 10 euro. Daarvoor krijg je naast toegang tot alle workshops en lezingen, ook consumptiemuntjes voor een hapje en een drankje! Koop hier je ticket.

Wie maken het festival mogelijk?

Het We doen het samen! Festival is een initiatief van KNHM Foundation en VSBfonds. Daarnaast maken Stichting DOEN, het Oranje Fonds, Nederland Zorgt Voor Elkaar (NLZVE) en LSA het festival mede mogelijk. Verschillende partners helpen verder mee om het festival inhoudelijk vorm te geven. We doen het samen!

Op de website van We doen het samen festival vind je alle informatie.

Ga naar de website