Webinar: Balans in draagkracht en draaglast voor mantelzorgers

Hoe je als gemeente kunt bijdragen aan balans in draagkracht en draaglast voor (werkende) mantelzorgers

Ben je beleidsmedewerker bij een gemeente of professional bij een mantelzorg ondersteunende organisatie? Wil jij weten hoe je de draagkracht en draaglast van mantelzorgers in balans kunt houden samen met andere organisaties? En wil je tips hoe je de werkende mantelzorger kan vinden en ondersteunen. Dan is dit webinar voor jou!

In dit webinar van Adviesteam Mantelzorg nemen wij je mee in jouw rol rondom het in balans houden van mantelzorgers. Wat kun jij, in samenwerking, doen om de draagkracht en draaglast te bewaren zodat mantelzorgers niet uitvallen? Het doel is om vooral van elkaar te leren.

Naast een informatief deel is er gelegenheid tot uitwisseling. Tijdens het webinar zullen voorbeelden van verschillende gemeenten de revue passeren. We gaan met elkaar in gesprek over waar jouw gemeente nu staat, welke inzichten je hebt opgedaan en welke vragen er zijn.

Wanneer: maandag 17 juni 2024 van 15.00-16.30 uur.  
Waar: online via ZOOM 
Voor wie: beleidsadviseurs voor een gemeente & welzijnsprofessionals die werken voor mantelzorgers 

Wil jij erbij zijn? Meld je dan uiterlijk 16 juni 2024. 

Aanmelden

Na aanmelding ontvang je een bevestiging en de ZOOM-link naar het webinar.  

We zien je graag online op 17 juni 2024. Voor vragen of meer informatie kun je mailen naar adviesteam@mantelzorg.nl

Heb je een specifieke vraag rondom mantelzorgondersteuning en heb je behoefte aan een kort adviestraject? Neem dan ook contact op met adviesteam@mantelzorg.nl