Webinar-weken zonder geweld

25 november tot en met 14 december

Wat doe jij als je te maken krijgt met vormen van geweld in je werk als (sociaal) professional? Ben je op zoek naar methodieken en praktische tips over hoe je hier mee om kunt gaan? In zes webinars over uiteenlopende onderwerpen rond geweld geeft Movisie je concrete tools in handen.

Op 25 november is het Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen. Het is de startdatum van de campagne Orange the world. Rondom deze campagne worden verschillende acties georganiseerd om aandacht te vragen voor alle verschillende soorten geweld in afhankelijkheidsrelaties. Movisie organiseert in dit kader van 25 november tot en met 14 december drie weken lang elke dinsdag en donderdag van 13.00-15.00 uur webinars waarin we instrumenten en methodieken onder de aandacht brengen om geweld tegen te gaan. Op 25 november trappen we af met een startbijeenkomst.  

Doelgroep  

(Sociaal) professionals en leidinggevenden, beleidsmedewerkers en vrijwilligers 

Wanneer 

Van 25 november tot en met 14 december, iedere dinsdag en donderdag van 13.00-15.00. 
Twee dagen van te voren ontvang je de link naar de bijeenkomst.

Programma 

We bieden webinars over de volgende onderwerpen aan. Klik op één van de webinars om je daar voor aan te melden. Let op: je moet je voor iedere webinar apart aanmelden.