Zorg+Welzijn jaarcongres: actuele dilemma's in het sociaal domein

11 september 2014

Het Zorg + Welziijn jaarcongres is de dag van het sociale domein omdat de belangrijkste thema’s van het moment juist hier bij elkaar komen. In één dag bent u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom het slagen of falen van burgerinitiatieven en hoe u effectief kunt inspelen op eigen kracht van burgers.

Tevens hoort u hoe organisaties samenwerkingen kunnen verbeteren en finetunen, want zonder professioneel samenwerken zullen de transities mislukken. Ook professionals spelen daar een belangrijke rol in. Er wordt namelijk verwacht dat ze “meer op de handen gaan zitten”, maar krijgen ze daar de ruimte voor? Ontdek hoe u meer ruimte kunt nemen en voor de professional kunt creëren.

Het Zorg + Welzijn Jaarcongres is opgebouwd rondom drie thema's: Burgerkracht, Samenwerken en Ruimte voor de professional. Deze drie thema’s spelen een hoofdrol binnen de zorg en welzijn sector. Een themapad bestaat uit een plenaire lezing en twee of drie sessies. Na de plenaire lezing kunt u deelnemen aan een sessie van uw keuze uit een willekeurig thema. Saskia Keuzenkamp en Marjet van Houten van Movisie geven drie maal de sessie ‘Koersen op outcome in plaats van output’.

Meer informatie over dit congres vindt u op de website van Zorg+Welzijn.

Datum

11 september 2014

Locatie

De Reehorst, Ede