Challenge Groeikracht voor wijkteams

22 januari - 26 januari 2018
artikel - 8 januari 2018
Challenge groeikracht voor wijkteams

Als professional in een wijkteam komt er veel op je af. Je hebt te maken met uiteenlopende problematiek van wijkbewoners. Tegelijkertijd vraagt de transitie om een andere manier van werken. Hoe creëer je in alle hectiek tijd, rust en ruimte om te leren en te reflecteren? Kortom: hoe benut je jouw groeikracht?

Movisie daagt je uit om deze maand met de challenge Groeikracht voor wijkteams een week lang te ervaren hoe jij met kleine acties, dichtbij je werk, nog meer kunt bereiken. Meld je snel aan en ontvang elke dag een nieuwe challenge in je mailbox.

Groeimeter challenge - Groeikracht voor wijkteams

Ben je bang dat je door de dagelijkse hectiek de challenge vergeet? Vul dan ook je telefoonnummer in en maak gebruik van onze dagelijkse reminder per SMS. De challenge loopt van maandag 22 januari t/m vrijdag 26 januari. Aanmelden kan tot en met zondag 21 januari. Geen wijkteammedewerker maar toch meedoen? Dat kan, iedereen heeft tenslotte profijt van groeikracht!

Win!

Meld je nu aan en maak kans op een gratis groeikrachtsessie van twee uur voor jouw team. Ook verloten we 10 groeikracht-mokken!

Waarom meedoen een goed idee is:

  • je werkt op een leuke manier aan professionele groei
  • je komt tot nieuwe inzichten die jou en je cliënten helpen
  • het helpt je om effectiever om te gaan met complexe vraagstukken
  • het kost elke dag maar 15 minuten van je tijd
  • het is gratis.

Challenges per dag

Een challenge gemist, of even terug grijpen op wat je geleerd hebt? Elke challenge verschijnt ook steeds de volgende dag op deze pagina.

Ervaringen delen

Via het Facebookevenement Groeikracht voor wijkteams kun je collega’s uitnodigen om mee te doen. Ook kun je hier ervaringen delen en ontvang je extra tips. Jouw ervaringen tweeten? Gebruik dan de #groeikracht en tag @movisie

Tips, feedback of vragen over de challenge? Stuur ons dan een bericht of reageer onder deze pagina en we reageren zo snel mogelijk.

Reacties

Reageer op dit artikel

9 + 2 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.