Coronavirus en artikelen branchevereniging van zorgorganisaties Actiz

15 april 2020

ActiZ is de branchevereniging van bijna 400 organisaties die actief zijn op het gebied van zorg en ondersteuning aan ouderen, (chronisch) zieken en jeugd. Op hun site vind je belangrijke informatie rond het coronavirus voor de zorgbranche. Ook delen ze voorbeelden van leden, de leden plaatsen deze zelf op het leden-voor-leden coronanetwerk.

Bekijk bijvoorbeeld het Dossier coronavirus voor zorgorganisaties. Hierin staan een aantal aandachtspunten met betrekking tot het coronavirus op een rij.

Of lees welke mogelijkheden er zijn op het gebied van digitale zorg in relatie tot de coronapandemie. ActiZ heeft informatiebronnen op een rij gezet waar je je licht op kunt steken als je oplossingen zoekt rond digitaal werken binnen je zorgorganisatie.

Actiz heeft ook een Corona Infolijn, bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 17.00 uur en in het weekend van 09.00 - 12.00 uur, op telefoonnummer 085 - 0772050.

Ga naar actiz.nl

 

Coronadosssier

Dit artikel is onderdeel van een dossier waarin wij kennis verzamelen over het coronavirus. Heb jij een vraag die Movisie kan beantwoorden? Tips of noemenswaardige initiatieven? Stuur dan een e-mail naar Hans Alderliesten, h.alderliesten@movisie.nl.

Naar het dossier