Kennis en ervaring van frontliniewerkers in beeld

Frontliniepeiling

15 mei 2013

Movisie brengt met de frontliniepeiling de kennis en praktijkervaringen van frontliniewerkers in beeld en deelt deze met het veld. Een jaarlijkse digitale peiling over een actueel maatschappelijk onderwerp maakt de dynamiek, vindingrijkheid, behoeften en ook de frustraties van het uitvoerend werk zichtbaar.

Deelnemers aan de frontliniepeiling geven via de jaarlijkse peiling hun mening en opvattingen over uiteenlopende actuele onderwerpen. Hoe kijken zij tegen bepaalde ontwikkelingen aan? Maken zij zich zorgen of zien zij juist kansen? Welke ideeën en oplossingen zien zij? Wat hebben zij zelf nodig? De resultaten worden gepubliceerd in een rapportage, besproken en getoetst tijdens een conferentie en vervolgens gedeeld met de sector. De peiling geeft een stem en zorgt dat de signalen een zo groot mogelijk bereik krijgen.

Meld u aan voor de peiling

Als deelnemer aan de frontliniepeiling ontvangt u één a twee keer per jaar een digitale enquête over een actueel maatschappelijk onderwerp. Het invullen van de enquête neemt ongeveer 15 minuten in beslag. Na elke enquête nodigen wij u uit voor een informele netwerkbijeenkomst waar u de resultaten met vakgenoten bespreekt. Bovendien maakt u elke keer dat u meedoet kans op € 450,- te besteden aan een zelfgekozen maatschappelijk doel. Bent u uitvoerend beroepskracht of zet u zich vrijwillig in binnen de sociale sector? Meld u dan nu aan!

Thema’s

De afgelopen jaren zijn vanuit de frontliniepeiling de volgende publicaties verschenen:

Meer lezen over de frontliniepeiling? Bekijk alle informatie.

Aanmelden

Neem voor meer informatie of om u aan te melden contact op met Bard Briels.