Magazine Doen! overhandigd aan Amma Asante

Het eerste exemplaar van magazine Doen! is overhandigd aan de gasthoofdredacteur van het nummer, voorzitter van de Landelijke Cliëntenraad Amma Asante. Zij nam het exemplaar in ontvangst van K!X Works projectleider Jamal Chrifi.

Magazine Doen! is een initiatief van K!X Works, een programma van Movisie dat jonge nieuwkomers toerust en empowered bij het vinden van werk of een opleiding. Het K!X Works programma is inmiddels in 21 gemeenten uitgevoerd.

Amma Asante: 'Ik ben blij om dit nummer als gasthoofdredacteur in ontvangst te nemen. Veel te vaak zien we vluchtelingen in Nederland nog als een probleem dat opgelost moet worden. Maar we moeten hen zien als mens! Niemand vlucht zomaar, dat is een hele grote stap. Mensen die vluchten hebben veel durf, kracht en doorzettingsvermogen. Ze nemen leiderschap over hun eigen toekomst. Alle bijdragen die laten zien dat we vluchtelingen als mens moeten zien, ondersteun ik van harte. Magazine Doen! van K!X Works is daar een mooi voorbeeld van.'

Bekijk het magazine

Overhandiging magazine Doen! aan Amma Asante

Doe mee!

Wil jij als gemeente de arbeidsparticipatie van jonge statushouders een extra impuls geven? Je kunt deelnemen aan de nieuwe ronde van K!X Works met een donatie van het VSBfonds. Binnenkort starten we hiervoor de eerste oriënterende gesprekken. Voor vragen: bel of mail met Jamal Chrifi (projectleider Onderwijs & Arbeidsmarkt) via j.chrifi@movisie.nl of 06 55 44 05 30.