In Memoriam Daniëlle Vrij-Senne (1985-2022)

23 september 2022

Als HR-medewerker kenden alle collega’s van Movisie Daniëlle. En Daniëlle kende alle medewerkers. Zij was vaak de eerste collega van Movisie waar je contact mee had, want zij regelde meestal de afspraken voor het eerste sollicitatiegesprek. Was je eenmaal in dienst bij Movisie, dan kreeg je van Daniëlle uitleg over verschillende systemen waar wij mee werken. En had je een vraag over het opnemen van verlof, of een andere HR-gerelateerde vraag? Dan kwam je ook weer vaak bij Daniëlle terecht, die je alles tot in de puntjes uitlegde.

Foto van Danielle Vrij

Ze was gedreven in haar werk, en het helpen van haar collega’s. Toen ze met zwangerschapsverlof ging, was het even wennen dat we niet bij haar terecht konden. En we haar lach niet meer op kantoor hoorden. Maar toen dachten we nog: dit is tijdelijk en ze komt over een paar maanden weer terug. Helaas gaat dit niet gebeuren. Door complicaties tijdens haar bevalling is Daniëlle overleden. 

Movisie wenst haar man, kinderen, de ouders, naasten, vrienden en bekenden van Daniëlle veel kracht, troost en sterkte toe bij het dragen van dit grote verlies. We denken aan jullie.

Raad van Bestuur, directie en collega’s van Movisie