Movisie verhuist per 1 september 2020 naar nieuwe locatie

16 juli 2020

Kennisinstituut Movisie verhuist per 1 september 2020 naar een nieuw pand. Movisie blijft in Utrecht gehuisvest, maar verruilt de Catharijnesingel voor de Churchilllaan. Vilans, het Nederlands Jeugdinstituut en Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie en de VOBC/Landelijk Kenniscentrum LVB verhuizen gelijktijdig naar hetzelfde pand.

Andere organisaties uit het sociaal domein zijn al jaren gehuisvest in dit pand aan de Churchilllaan 11. Het gaat om organisaties als het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid, Per Saldo en Ieder(in). Met deze verhuizing wordt dit pand dus een echte thuisbasis voor organisaties in het sociaal domein. Movisie start in september op de 11e verdieping van het pand, vanaf 1 november 2020 werken we vanaf de 14e verdieping.

Nieuwe en meer hybride manier van werken

‘Het voelt wat vreemd om ten tijde van coronamaatregelen te praten over verhuizen. Toch biedt dit ons de kans om op een nieuwe en meer hybride manier te gaan werken’, aldus Ans van de Maat, bestuurder van het Nederlands Jeugdinstituut en woordvoerder van de drie kennisinstituten bij de verhuurtransactie. ‘Onze nieuwe locatie is daarom vooral een ontmoetingsplek waar we samen met anderen kunnen werken aan het oplossen van uiteenlopende maatschappelijke vraagstukken. Het kantoorgebouw is centraal gelegen en biedt ons de mogelijkheid om de verbinding te vinden en te houden met andere organisaties die werken in het sociaal domein. De inrichting sluit aan bij de huidige coronamaatregelen en is flexibel naar de toekomst.’

Een routebeschrijving naar de nieuwe locatie aan de Churchilllaan volgt binnenkort.