Tijdelijke sluiting pand Movisie, NJi en Vilans

17 maart 2020

De kennisorganisaties Movisie, Nederlands Jeugdinstituut (NJi) en Vilans sluiten tijdelijk het pand aan de Catharijnesingel in Utrecht. Zeker tot dinsdag 28 april 2020 zetten de bijna 600 medewerkers van de drie landelijke kennisorganisaties het werk virtueel voort. Als kennisorganisaties blijven wij werken aan actuele kennis voor het maatschappelijk domein en de zorg, ook in deze uitzonderlijke omstandigheden.

De sluiting is naar aanleiding van de landelijke maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Medewerkers van de kennisorganisaties zijn bereikbaar via de eigen telefoon en via e-mail. Afspraken worden zoveel als mogelijk verzet naar telefonisch overleg of naar beeldbellen. Bijeenkomsten en trainingen in deze periode zijn eveneens afgezegd of worden verplaatst. Afspraken met zorg- en welzijnsorganisaties of andere organisaties worden in afstemming ingevuld.

Kijk in de komende weken op de websites www.movisie.nl, www.nji.nl en www.vilans.nl voor actuele informatie over bereikbaarheid en beschikbaarheid. Informatie over het pand op de Catharijnesingel 47 is verkrijgbaar via de beheersorganisatie Sekondant via servicedesk@sekondant.nl of 030 - 230 6333.

Coronadosssier

Movisie start een dossier waarin wij kennis verzamelen over het coronavirus en de gevolgen die het heeft binnen het sociaal domein. Heb jij een vraag die Movisie kan beantwoorden? Tips of noemenswaardige initiatieven? Stuur dan een e-mail naar Hans Alderliesten, h.alderliesten@movisie.nl.

Naar het dossier