Vacatures voor academisch opgeleide vrouwelijke nieuwkomers

Project Opstapbanen

Vrouwen met een vlucht- of migratieachtergrond (eerste generatie) willen graag werken, maar ervaren belemmeringen om aan de slag te gaan. Met het project Opstapbanen wil Movisie bij werkgevers baankansen creëren voor academisch opgeleide vrouwelijke nieuwkomers die moeilijk een baan op hun niveau kunnen vinden. Er zijn verschillende werkgevers die graag een opstapbaan willen aanbieden aan deze vrouwen. En wij zijn op zoek naar vrouwen die bij deze werkgevers aan de slag willen.

Momenteel hebben we binnen dit project een vacature, namelijk voor:

Voor deze functie zijn we op zoek naar vrouwen met:

  • een migratie- of vluchtelingenachtergrond (eerste generatie)
  • een leeftijd vanaf 30 jaar
  • minimaal B1-taalniveau, waarbij wordt toegewerkt naar B2-niveau
  • een studie afgerond op hbo- of wo-niveau (met een gewaardeerd diploma)
  • minimaal twee jaar geen baan op hun werk- en denkniveau

Ben jij, of ken je, een vrouw die dit aan dit profiel voldoet? Reageer dan op de vacature bij de betreffende werkgever of stuur de vacature door.

Op zoek naar andere vacatures?

Passen deze vacatures niet bij je? Mail dan je naam, telefoonnummer en cv naar Joke Martens, j.martens@movisie.nl. Zet er ook bij wat voor werk je precies zoekt. Dan kijken we of er binnenkort andere vacatures binnenkomen die beter zouden passen. Als je nog vragen hebt, kun je die ook in deze mail stellen.

Meer weten over dit project?

Voor meer informatie over het Opstapbanen-project, lees het artikel Jouw organisatie meer divers en inclusief? Doe mee aan nieuw project van Movisie! Of mail naar Jolien Geerlings, j.geerlings@movisie.nl.