Veelgestelde vragen 5 jaar cliëntondersteuning: leren en innoveren

Landelijk Congres

1 september 2020

Een online congres, hoe ziet dat eruit? Kan ik zelf bepalen aan welke sessies ik deelneem? Antwoord op veelgestelde vragen over het congres beantwoorden we op deze pagina.

1. Kan ik zelf bepalen aan hoeveel sessies ik deelneem?

Je kunt je maximaal voor 2 sessies inschrijven: 1 in de ochtend en 1 in de middag. Het is uiteraard ook mogelijk om aan slechts 1 of geen enkele sessie deel te nemen. Je mist dan wel een wezenlijk onderdeel van het congres waarin verdieping en uitwisseling centraal staat.  

2. Het congres vindt via Zoom plaats. Waarom is daar voor gekozen?

Zoom biedt veel mogelijkheden tot online uitwisseling en verdieping in grotere groepen. Daarbij zijn wij ook afhankelijk van de keuze voor Zoom van de leverancier die de techniek verzorgt. Zoom heeft de afgelopen maanden met succes gewerkt aan het verbeteren van (AVG) veiligheidsissues en wordt door veel organisaties gebruikt.

3. Krijg ik nog informatie over hoe ik moet inloggen op het congres en de verschillende online sessies?

Voor 29 september ontvang je van ons een mail met verder informatie (inclusief linkjes naar het congres en de subsessies). Daarbij zit ook een instructie en tips voor het gebruik van Zoom. Hoe je van het plenaire deel naar de subsessies gaat, wijst zich vanzelf tijdens het congres. 

Aanmelden voor het congres

4. Wat als de sessie(s) waarvoor ik mij wil inschrijven vol zijn?

Wij verwachten een redelijke spreiding van deelnemers over de verschillende sessies. Om hier toch enigszins controle over te houden, stellen wij een limiet in van vijftig deelnemers per sessie. Mocht deze limiet zijn overschreden dan nemen wij contact met je op zodat je een andere keuze kunt maken.   

5. Worden er opnames gemaakt van het congres? En zo ja, waar kan ik die terugkijken?

Van het plenaire deel en de verschillende sessies worden opnames gemaakt. Deze worden korte tijd na het congres op movisie.nl beschikbaar gesteld. Zo hoef je geen sessie te missen!  Mocht je niet in beeld willen komen, schakel dan de camerafunctie uit. Je ontvangt nog een instructie over Zoom en het aan/uit zetten van je geluid en camera. 

Heb je een andere vraag?

Stuur een mailtje naar evenementen@movisie.nl