Irene van der Giessen

Irene van de Giessen is consulent, directeur van Stichting HerstelTalent. Zij is bestuurder van Kenniscentrum Phrenos en hoofdredacteur van het tijdschrift voor Participatie en Herstel. Irene is maatschappelijk werker van beroep en Associate member van Movisie.

Foto van Irene van de Giessen

De naam HerstelTalent staat symbool voor de unieke vaardigheden die iemand nodig heeft om met zijn uitdagingen (beperkingen, aandoeningen, ziekte) die hij in het leven tegenkomt, en de eventuele klachten die dit met zich meebrengt, een bevredigend, hoopvol en zinvol leven te kunnen leiden. 

In het kort

Functie: Consulent, directeur van Stichting HerstelTalent. Bestuurder van Kenniscentrum Phrenos en hoofdredacteur van het tijdschrift voor Participatie en Herstel.
Kernwoorden: Herstelprocessen van mensen met chronische psychische en/of lichamelijke klachten

Irene is als maatschappelijk werker en herstelcoach – en ervaringsdeskundige - gespecialiseerd op het gebied van herstelprocessen die mensen met chronische psychische en/of lichamelijke klachten kunnen doormaken. Daarnaast is zij bestuurder van Kenniscentrum Phrenos en hoofdredacteur van het tijdschrift voor Participatie en Herstel.