Inge van der Heiden

Inge is senior beleidsadviseur maatschappelijke ontwikkeling en contractmanager 'Tom in de buurt' bij de gemeente Alphen aan den Rijn en associate member van Movisie.

Inge van der Heiden is als contractmanager Tom in de buurt verantwoordelijk voor de gemeentelijke sturing op resultaten die het samenwerkingsverband Tom in de buurt, bestaande uit acht zorg- en welzijnsorganisaties, op het gebied van sociale participatie van inwoners dient te bereiken. 

Inge van der Heiden

In het kort

Werkgever: Gemeente Alphen aan den Rijn
Functie: Senior beleidsadviseur maatschappelijke ontwikkeling en contractmanager Tom in de buurt

Tom is zorg en welzijn in de buurt. Niet per individu, maar met elkaar. Dat betekent niet dat mensen geen persoonlijke zorg meer krijgen, maar dat zorg- en welzijnsorganisaties de handen ineen slaan en samen zorgen voor een passend zorg- en welzijnsaanbod. Eén aanspreekpunt dus, voor alle aanbieders van ondersteuning in de buurt.

Tom in de buurt is actief in drie gemeenten: Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop. In Tom zitten meerdere organisaties. Samen brengen zij zorg en welzijn bij mensen thuis of in de buurt. Omdat we het graag eenvoudig houden, hebben ze het samenwerkingsverband een persoonlijke naam gegeven: Tom in de buurt. Tom weet raad. Tom helpt een handje. Maar Tom betekent meer. De individuele letters staan voor de kernwaarden: Talent, Ondersteuning en Meedoen.