Maud Tromp

Maud Tromp is adviseur bestuur, strategie & beleid bij Meerwaarde en associate member van Movisie.

In verschillende functies heeft Maud Tromp het sociaal werk bij welzijnsorganisatie MeerWaarde mogen ervaren. Als adviseur bestuur, strategie en beleid staat zij met een open blik in de wereld. Ze is een strategische denker die kansen signaleert, vertaalt in mogelijkheden en snel schakelt tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Een denkende doener die inzichten omzet in beleid en uitvoering en niet afwacht wat er moet gebeuren. 

Maud Tromp

In het kort

Werkgever: MeerWaarde (www.meerwaarde.nl)
Functie: adviseur bestuur, strategie & beleid
Kernwoorden: onderzoekend ontmoeten, strategische en creatieve denkkracht en vanuit nieuwsgierigheid elke dag willen leren

Ze voelt een enorme passie om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de situatie van mensen, jong en oud. Bij MeerWaarde houdt zij zich bezig met voornamelijk corporate projecten zoals het schrijven van de jaarlijkse subsidieaanvraag en rapportages ten behoeve van de opdrachtgever, ontwikkeling en implementatie strategische koers, modernisering van de organisatiestructuur, de communicatiestrategie, het behalen van het kwaliteitslabel en de mede-organisatie van Innovatie en KennisLAB’s.

Sociaal werkers maken het verschil in de samenleving. Haar drive is om ervoor te zorgen dat de impact die we maken op lokaal niveau kan bijdragen aan een maatschappelijke visie. Door te luisteren, te leren, kennis te brengen en te verbinden.