Rob Kah

Rob Kah, directeur van welzijnsorganisatie Sociaal Werk Oldambt en Associate member van Movisie.

Rob Kah heeft jarenlange ervaring in het sociaal domein als programmamanager bij de gemeente Assen. Sinds vorig jaar is hij directeur van welzijnsorganisatie Sociaal Werk Oldambt en is actief met een aantal strategische programma’s binnen de Tinten groep. Een gedreven mens met een uitstekend oog voor verhoudingen.

In het kort

Werkgever: Welzijnsorganisatie Sociaal Werk Oldambt
Functie: Directeur
Kernwoorden: Creativiteit, praktische oplossingen, inzicht, resultaat, rust en daadkracht

'Door scherp waar te nemen, kom ik tot de kern. Vanuit deze basis ga ik in gesprek over wat te doen. Want waarnemen is leuk, resultaten bereiken is leuker. En natuurlijk ook zinvoller.

Het is mijn overtuiging dat je problemen oplost door ze kleiner te maken. Daarbij laat ik mij niet hinderen door bestaande conventies of de waan van de dag. Als je dat wat mensen voor waar aannemen niet ter discussie durft te stellen, ontstaat er nooit beweging. Hypes, stress, gedoe … vanuit mijn innerlijke rust kan ik ze relativeren en daarmee ruimte creëren om tot aanvaardbare oplossingen te komen.

Door mijn jarenlange ervaring in besluitvormingsprocessen heb ik een extra zintuig ontwikkeld dat mogelijke obstakels ruim van tevoren ziet aankomen. Daarbij let ik er vooral op dat we nu geen stappen zetten die maken dat we straks ons doel niet bereiken. Kortom: creativiteit en praktische oplossingen, inzicht en resultaat, rust en daadkracht.'