MOVISIES, relatiemagazine voor het sociaal domein

MOVISIES is het gratis relatiemagazine van Movisie. Het tijdschrift met ruim 12.000 abonnees gaat over onderwerpen waarmee jij je dagelijks bezighoudt. In elk nummer besteden we aandacht aan relevante ontwikkelingen in het sociaal domein. Je leest artikelen van en over deskundigen uit praktijk en wetenschap van binnen en buiten Movisie.

Neem een gratis abonnement

Ja, ik wil MOVISIES ontvangen

* Zijn je gegevens veranderd, geef dat dan door via het adreswijzigingsformulier. Wil je het blad niet meer ontvangen? Meld je dan af via het opzeggingsformulier.

Meest recente editie

Het digitale magazine van december 2023 gaat over het werk van Movisie. Door samen met de praktijk te leren van wat werkt, kunnen we onze missie realiseren om te komen tot duurzame, positieve verandering voor mensen in een kwetsbare positie. We werken vanuit drie kennisbronnen: wetenschappelijke en professionele kennis en kennis gebaseerd op ervaringsdeskundigheid. Daarmee kunnen ook anderen hun voordeel doen en kunnen we leerprocessen versnellen.

Bestaanszekerheid

Movisie heeft het dossier Bestaanszekerheid, meer dan geld samengesteld. Een must-read die verder gaat dan het kijken naar inkomen of werk.

Participatiesamenleving

‘We hebben te weinig vraagtekens gezet bij de Participatie­samenleving.’ In gesprek met Movisie-expert en lector Mariël van Pelt, die onlangs promoveerde.

Taalachterstand

En verder vind je onder meer een artikel over het tegengaan van taalachterstanden in het gezin, samenlevingsopbouw en ervaringskennis.

Naar het digitale magazine MOVISIES

Eerder verschenen edities
 

Bekijk hier de online artikelen uit eerdere MOVISIES