MOVISIES 14

juli 2012

 

De val van Rutte 1 geeft gemeentes en organisaties de gelegenheid de ingezette transities zorgvuldiger uit te voeren. 'Waar het volgens mij om gaat is dat professionals echt anders gaan werken.', aldus Lilian Linders in deze editie van MOVISIES.

Lees de vernieuwde MOVISIES 14 online of download als pdf »

 

MOVISIES is vernieuwd!

Vanaf dit nummer krijgt u meer verdieping, een betere indeling en meer informatie over trainingen en publicaties. Voortaan opent MOVISIE met een stevig journalistiek artikel over de actuele ontwikkelingen. Vanaf pagina 2 ziet u vier themapagina’s. In dit nummer gaan ze over de decentralisaties en de gevolgen van de bezuinigingen. Als kennisinstituut zetten we zwaar in op twee grote programma’s: Professionaliteit verankerd en Effectieve sociale interventies. Op pagina 7 en 8 leest u hier meer over. Natuurlijk vindt u ook in deze MOVISIES de vertrouwde teampagina’s: sociale zorg, actief burgerschap en emancipatie, buurtgerichte aanpak en huiselijk & seksueel geweld. Achterin MOVISIE vindt u drie servicepagina’s met uitgebreide informatie over onze projecten, publicaties en trainingsaanbod.

MOVISIES bij u in de brievenbus?

MOVISIES is de relatiekrant van MOVISIE. De krant bevat veel onderwerpen waarmee u zich als relatie van MOVISIE dagelijks bezighoudt. Ook leest u er hoe wij u kunnen ondersteunen met onze producten en diensten. MOVISIES verschijnt drie keer per jaar. Meld u nu aan!