Natuurlijk Samen

netwerken - 26 november 2013

Hoe kunnen we garanderen dat lhbt burgers veilig zijn en zich veilig voelen in hun directe woonomgeving en hoe kunnen we tijdig signaleren, reageren en interveniëren waar die veiligheid onder druk staat? Natuurlijk Samen is een Gay Straight Alliance, een samenwerkingsverband om samen de veiligheid van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders (LHBT's) te verbeteren.

Natuurlijk Samen left verbindingen, informeert en faciliteert. Natuurlijk Samen neemt het werk van anderen niet over, maar zorgt ervoor dat het werk goed uitgevoerd kan worden en verantwoordelijkheid wordt genomen. Zo verzamelt Natuurlijk Samen positieve en negatieve ervaringen van LHBT's rondom veiligheid en trekt daar lessen uit voor preventie en aanpak.

Natuurlijk is een samenwerkingserband dat wordt gevormd door het antidiscriminatiebureau RADAR, Art.1 - kenniscentrum discriminatie Nederland, COC Nederland, de ouderenbond ANBO, het Landelijk Samenwerkingsverband Actieve bewoners  (LSA), Movisie en de politie.

Natuurlijk Samen wordt voorts ondersteund door uiteenlopende organisaties.

Contact

Stuur een e-mail naar Natuurlijk Samen.

Projectleiding Art.1/RADAR
Grotekerkplein 5
3011 GC  Rotterdam
010 4113911